Новосъздадената международна организация БИЗНЕС ИНКУБАТОР GO-UP“ , с ключов партньор Тракийски университет

...
Новосъздадената международна организация БИЗНЕС ИНКУБАТОР GO-UP“ , с ключов партньор Тракийски университет
Коментари Харесай

Бизнес Инкубатор GO-UP помага на стартиращи компании и предприемачи


Новосъздадената интернационална организация „ БИЗНЕС ИНКУБАТОР GO-UP “ , с основен сътрудник Тракийски университет – Стара Загора, е с извънредно амбициозна и потребна цел – да подкрепя започващи компании, бизнесмени и младежи с съвременни хрумвания за бизнес. Организацията е създадена благодарение на взаимното съдействие на Horizon Results Booster на Европейската комисия. Участващите сътрудници в нея са основани върху сполучливо дълготрайно партньорство и съдействие сред университетските среди, бизнеса и неправителствения бранш:
Trakia University (BG);Çanakkale Onsekiz Mart University – ÇOMÜ (Турция);ZIP centre for youth-business incubator LLC (Сърбия);Association " Phasegrowth " (Естнония);FORTES Impresa Sociale srl (Италия);Association " Youth for Peace " (Босна и Херцеговина);Foundation " STARTUP MOLDOVA " (Молдова).
„ Ние се стремим да ускорим интелигентния напредък в Европа, като улесняваме: започващи компании, кооперативизъм, обществено предприемачество, въздействащи вложения, младежко земеделие и създаване на опасности в цялата верига на цената на селскостопанските храни; основаване на интелигентни, зелени работни места и интелигентни благоприятни условия за претовареност за младите; и възстановяване на районната рамка за развиване на ММСП посредством поддръжката и свързването в мрежа на локални и районни сътрудници в обществения, частния, гражданското общество и университетския бранш ", споделят за себе си БИЗНЕС ИНКУБАТОР GO-UP

Услугите, които дава организацията, са ориентирани главно към хора и компании, които не са насочени добре по какъв начин да се включат в настоящия бизнес, отговарящ на европейските условия.

БИЗНЕС ИНКУБАТОР GO-UP предлага ориентирана поддръжка и услуги, свързани с:
Повишаване на потенциала: образование, съвещания, попечителство и други услуги за МСП/начинаещи предприятия и бизнесмени в сходство с ясно дефинирани пропуски в уменията.Създаване на работни места/заетост: улеснение на стартирането и конкурентоспособността на МСП (включително измежду студенти/изследователи) и поощряване на нововъведенията в селскостопанския бранш с максимален капацитет за основаване и напредък.Развитие на междусекторните връзки: поощряване и подсилване на академично-бизнес съдействие.Изграждане на опасности в агрохранителната и биоикономиката посредством сливане на запаси, основаване на уреди за разрастващ се бизнес от нулата до еднорози, нововъведения в артикули, услуги и вериги за стойност, които са климатично неутрални, интелигентни и обществено обективни.
 

BlackTech Capital и GO-UP бизнес икубатор организираха своето първо мероприятие на тематика „ CleanTech благоприятни условия в Канада и Европа “, което се организира на 12 януари, 2022. Модератори бяха Браян Дуарте – член на управителния съвет на BlackTech Capital и Росен Димов – съосновател на Phasegrowth. Като панелисти на срещата взеха присъединяване Дарина Заимова (Председател на УС на GO-UP), Гонкало Аморим (главен изпълнителен шеф на Building Global Innovators); Питър Макартър (вице-президент, началник на направление „ Чиста технология “, RBCx | Royal Bank of Canada), Брайън Уотсън (партньор във Flow Ventures, ръководещ шеф, CleanTech North).

Следващото от поредицата взаимни мероприятия на BlackTech Capital и GO-UP бизнес икубатор следва на 26 януари, 2022. За повече информация: 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР